Legătura înspăimântătoare, descoperită de un medic legist din Italia, dintre COVID-19 și HIV: ”Singurul lucru care ne va salva este un medicament specific”

Legătura înspăimântătoare, descoperită de un medic legist din Italia, dintre COVID-19 și HIV © Pixabay

Un medic legist din Italia a făcut o descoperire înspăimântătoare. Pasquale Mario Bacco a aflat care este legătura dintre noul coronavirus și HIV. Ba mai mult, specialistul spune că doar un medicament specific ne-ar putea salva de noul virus, descoperirea unui vaccin fiind imposibilă. 

Medicul legist Pasquale Mario Bacco vine cu o nouă descoperire în ceea ce privește noul coronavirus, după ce a testat 7038 de persoane fără simptome pentru a le verifica anticorpii.

În urma testării grupului de oameni, medicul a ajuns la o concluzie deloc optimistă. Peste 30% din populația italiană a luat contact cu Covid-19, consecința fiind dezvoltarea de anticorpi.

„Înseamnă că aceste persoane intraseră deja în contact cu virusul cu cel puțin trei luni și jumătate înainte, s-au îmbolnăvit și au dezvoltat anticorpii, deși sunt asimptomatice”, a precizat Bacco, conform presei internaționale. 

Deși, concluzia a fost că o parte din cei testați au intrat deja în contact cu noul virus, aproape 90% dintre persoanele infectate nu au manifestat simptomele specifice COVID-19.

„Din acest punct de vedere, COVID este ca HIV. Sunt viruși care prezintă mutații. S-ar putea ca populația să fie chemată să fie supusă vaccinului în iunie, dar același vaccin nu va mai fi de ajutor în octombrie. Eu am văzut în laborator mutațiile acestui virus, este aproape ca HIV, deci un vaccin nu va exista niciodată”, a mai spus medicul italian. 

Cât despre un vaccin care ar putea salva populația de noul coronavirus, Pasquale Mario Bacco a declarat sus și tare că așa ceva nu există și nu va există. Însă, există totuși o soluție. 

”Nu va exista vaccin. Singurul lucru care ne va salva, dacă virusul ar deveni mai agresiv, este un medicament specific. Astăzi, persoanele seropozitive au o speranță de viață egală cu o persoană sănătoasă, datorită unui medicament. Duc o viață foarte normală, doar că trebuie să ia una, sau două sau trei, dar, de obicei, o pilulă pe zi, deoarece au un retroviral care intră în sânge și acest lucru ajută. Și la fel va fi și pentru COVID”, a declarat medicul italian Mario Bacco. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro