Accident spectaculos în Germania. Un Logan MCV s-a răsturnat, după ce şoferul a fost urmărit de 20 de maşini de poliţie

Accident spectaculos în Germania. Un Logan MCV s-a răsturnat, după ce şoferul a fost urmărit de 20 de maşini de poliţie © heidelberg24.de Facebook

Un bărbat a provocat un accident spectaculos pe o autostradă din Germania. Şi nu oricum, ci chiar la volanul unui Logan MCV. Bărbatul a început să conducă destul de haotic pe autostradă, iar ceilalţi participanţi la trafic au decis că este cazul să alarmeze poliţia.

Bărbatul de 34 de ani a fost la un pas să provoace un accident în momentul în care era să intre într-o maşină care îl depăşea. Nu s-a lăsat, iar mai apoi a lovit o altă maşină, pentru ca în cele din urmă să intre într-un şir de semnalizări luminoase de pe marginea drumului.

Nu mai puţin de 20 de maşini de poliţie au plecat în urmărirea sa, iar totul s-a încheiat cu accidentul spectaculos, în urma căruia, bărbatul s-a răsturnat cu maşina, aceasta căzând pe plafon.

Potrivit  heidelberg24.de, bărbatul are 34 de ani şi nu avea permis. El este din Hamburg şi nu a fost rănit grav în urma accidentului. Bărbatul, care nu era proprietarul maşinii, a fost internat într-o clinică de Psihiatrie.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro