Lorena, medic, a fost ucisă de logodnic pentru că acesta credea că i-a transmis coronavirusul! Au venit rezultatele! Era sau nu tânăra infectată?

Lorena, medic, a fost ucisă de logodnic pentru că acesta credea că i-a transmis coronavirusul! Au venit rezultatele! Era sau nu tânăra infectată? © Facebook

Ies la iveală noi detalii în cazul Lorenei, tânăra de 27 de ani ucisă de iubit! Antonio credea că Lorena, medic de profesie, l-a infectat cu noul coronavirus. 

Lorena Quaranta a fost găsită moartă la finele lunii martie, după ce a fost strangulată de bărbatul cu care era logodită de trei ani. Antonio De Pace a mărturisit la interogatoriu că „mi-a dat coronavirusul și atunci am ucis-o”.

Anchetatorii au considerat acest motiv „un delir”. Rezultatele testelor au arătat că nici Lorena Quaranta și nici ucigașul ei nu erau purtători ai virusului Covid-19. 

Cei doi lucrau la un spital din Messina, Sicilia. El, în vârstă de 28 de ani, ca asistent medical, iar ea, ca medic rezident. 

După ce a ucis-o pe Lorena Quaranta prin strangulare, Antonio De Pace a încercat să-și pună capăt zilelor. Potrivit publicației La Stampa, bărbatul a fost găsit de echipajele de urgență cu venele tăiate. 

Întâi, Antonio De Pace a fost dus la spital, iar apoi a ajuns în arest

Ultima postare a medicului rezident Lorena Quaranta 

Cu doar câteva zile înainte să fie ucisă de logodnic, Lorena Quaranta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj despre moartea a 41 de medici în Italia, din cauza pandemiei.

„Acum, mai mult ca oricând, trebuie să demonstrăm responsabilitatea şi iubirea pentru viaţă. Trebuie să arătaţi respect pentru voi înşivă, familiile voastre şi pentru ţară”, a scris Lorena Quaranta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro