Lorenzo Sans, fostul președinte Real Madrid, a murit din cauza coronavirusului

Lorenzo Sans, fostul președinte Real Madrid, a murit din cauza coronavirusului © antena3

După ce a luat viața a zeci de mii de persoane, coronavirusul face prima victimă și în rândul oamenilor cunoscuți. Lorenzo Sanz, fostul președinte Real Madrid, a murit sâmbătă din cauza virusului ucigaș.

Coronavirusul a făcut la nivel mondial mii de victime, însă nici persoanele mai cunoscute nu sunt ocolite din ținta COVID-19.

Lorenzo Sanz, fostul președinte de la Real Madrid, a fost diagnosticat în urmă cu mai multe zile cu COVID-19, iar în urmă cu o zi a decedat din cauza coronavirusului. 

Bărbatul s-a simțit rău în ultimele zile, iar apoi a ajuns la Terapie Intensivă. Cel care a făcut anunțul decesului a fost chiar fiul său. 

"Tatăl meu a murit. Nu a meritat un sfârșit într-o asemenea manieră. Unul dintre cei mai buni, cei mai curajoși și muncitori oameni pe care i-am văzut în viața mea. Familia lui și Real Madrid au fost pasiunea lui.", a scris fiul lui Sanz, Lorenzo Sanz Duran, pe Twitter.

Fostul președinte de la Real Madrid s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani. Acesta sufera de mai multe afecțiuni respiratorii, dar și de diabet.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro