Lupta pentru visul ei la capătul lumii, dar a murit subit la 24 de ani. Cazul lui Poeti Norac a şocat pe toată lumea

+3 click pentru
galerie

Lupta pentru visul ei la capătul lumii, dar a murit subit la 24 de ani © Facebook

Povestea lui Poeti Norac a şocat pe toată lumea. Tânăra, fostă campioană a Franţei la surf, s-a stins din viaţă, într-un mod misterios, la doar 24 de ani.

Pentru a-şi trăi visul pe care îl avea de o viaţă, tânăra a plecat tocmai în Australia. Acolo, însă, şi-a găsit sfârşitul.

Poeti a început să practice surf-ul la doar şase ani şi de atunci s-a declarat îndrăgostită iremediabil de acest sport.

După ce a câştigat titlul de campioana Franţei la surf, Poeti a decis să plece în Australia şi să trăiască viaţa pe care o visa. Nimeni nu se gândea că acela va fi locul unde fata îşi va găsi sfârşitul.

Tânăra franţuzoaică călătorea prin toată Australia, lucra în diverse locuri şi încerca să se perfecţioneze în surf, pasiunea ei. Fata a lucrat în grădinărit, dar şi la o fermă şi nu s-a dat înapoi de la nimic.

 ”E destul de plictisitor pentru că fac același lucru zilnic”, se destăinuia ea, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

Poeti muncea din greu pentru a-şi prelungi viza, iar nu de puţine ori şi-a strigat pe retelele sociale nemulţumirea faţa de angajatori.

”I-aș recomanda fostului meu șef să iasă din bula lui mică și confortabilă pentru a înțelege că și backpacker-ii merită respect, la fel ca fiecare om”, a spus unul dintre ultimele mesaje ale sportivei. 

Nu cu mult înainte de a fi găsită decedată, tânăra călătorise într-o vacanţă în Tahiti. Trupul tinerei a fost găsit fără suflare, însă mai multe detalii nu se ştiu.

Autorităţile au anunţat că moartea tinerei nu va fi tratată ca o moarte suspectă. De asemenea, la cererea familie, detalii despre cazul tulburător al fetei nu vor fi oferite publicităţii.

Poeti Norac era cunoscută şi pentru citatele motivaţionale pe care le împărtăşea cu urmăritorii ei în mediul virtual.

E calea ta și doar a ta. Oamenii pot să fie alături de tine, dar niciunul nu are cum să fie în locul tău”, scria ea cu puțin timp înaine de a muri.

Continuați să faceți ceea ce iubiți! Nu contează de câte ori dați greș, câte erori faceți. Nu vă irosiți timpul”, a fost un alt mesaj postat de Politi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro