Măcel la spital! Șase oameni au fost uciși chiar în camera de așteptare

Măcel la spital! Șase oameni au fost uciși chiar în camera de așteptare © Captură Video

Șase oameni au murit, iar cel puțin alți patru au fost răniți, după ce un bărbat a deschis focul în camera de așteptare a unui spital din Cehia. Agresorul, care a fost identificat de polițiști, și-a pus capăt zilelor după ce a comis ororile.

Un bărbat s-a împușcat mortal, după ce a deschis focul asupra mai multor oameni care se aflau într-un spital. Incidentul șocant s-a întâmplat în nord-estul orașului Ostrava, din Cehia, în jurul orei locale 07.19, anunță BBC.

Șase oameni morți, într-un spital din Cehia

Conform primelor informații, atacatorului ar fi fost un pacient din spital, a cărui motivație rămâne momentan un mister. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, suspectul deschizând focul asupra oamenilor aflați în camera de așteptare. Nouă oameni au fost loviți de gloanțe.

Patru bărbați și două femei au murit în urma incidentului, în timp ce alte patru persoane sunt rănite – două, în stare gravă. Toate victimele erau pacienți ai spitalului.

Un doctor a mărturisit că tot personalul medical a fost închis într-un hol, pentru a aștepta încheierea situației de criză.

Poliția l-a identificat pe agresor ca fiind un bărbat de 42 de ani, care a fugit după ce a comis actul îngrozitor. Autoritățile au trimis două elicoptere pentru a căuta mașina suspectului, ale cărei numere de înmatriculare le identificaseră.

Atunci când elicopterele l-au ajuns din urmă, bărbatul s-a împușcat în cap și a murit câteva momente mai târziu, din cauza rănilor grave.


facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro