Mai întâi Săptămâna Modei de la Milano, apoi Carnavalul de la Veneţia, iar acum şi Salonul Auto de la Geneva a fost anulat din cauza coronavirusului

Salonul Auto de la Geneva a fost anulat din cauza coronavirusului © Arhiva

Guvernul elveţian a luat o decizie şoc de teama coronaviruslui. Anul acesta Salonul Auto de la Geneva nu va mai avea loc. Evenimentul a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus.

În Elveţia înregistrându-se până acum nouă cazuri de infecţie cu coronavirus.

Coronavirusul face tot mai multe victime, virusul extinzându-se cu repeziciune pe tot globul.

La nivel mondial a fost declarată epidemie de coronavirus. Peste 83.560 de persoane au fost infectate cu Covid-19, iar 2.813 persoane au murit în 50 de ţări.

De teama coronaviruslui mai multe evenimente importante, de nivel internaţional, au fost anulate. Săptămâna modei de la Milano, dar şi Carnavalul de la Veneţia nu s-au ţinut în acest an.

Acum, după cele două evenimente care n-au mai avut loc a fost anunţată şi anularea Salonului Auto de la Geneva. Evenimentele de mare anvergură au fost anulate din cauza epidemiei de coronavirus. Toatele cele trei evenimente, adunau sute de mii de oameni la un loc.

Salonul Auto de la Geneva trebuia să aibă loc în perioada 5-15, acolo ar fi trebuit să ajungă în jur de 600.000 de vizitatori.

Decizia anulării a luată după ce Consiliul Federal elveţian a cerut anularea tuturor evenimentelor la care au urma să participe peste o mie de persoane. În aceste condiţii contactarea coronavirusului ar fi mult mai uşoară.

De asemenea, până pe 15 martie, în Elveţia au fost anulate toate evenimentele publice sau private.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro