„Mama fără suflet” și-a ucis fiul de 3 ani și i-a aruncat trupul în râu, ca să plece în vacanță. Femeia i-a șocat pe procurori

„Mama fără suflet” și-a ucis fiul de 3 ani și i-a aruncat trupul în râu, ca să plece în vacanță. Femeia i-a șocat pe procurori © Facebook

O femeie a reușit să-i șocheze până și pe procurori prin cruzimea cu care și-a ucis propriul fiu, de numai 3 ani. „Mama fără suflet”, așa cum a fost descrisă în instanță, și-a omorât băiețelul, pe urmă l-a aruncat într-un râu, doar pentru a putea să plece în vacanță.

Chiara Pasic, din Croația, a primit 33 de ani de închisoare pentru fapta ei oribilă. Femeia a fost condamnată în aprilie 2018, însă ulterior a făcut o cerere pentru a-i fi redusă pedeapsa. Ieri, doleanța ei a fost refuzată de judecători.

Și-a sufocat copilul cu o pernă

Potrivit Mirror, Pasic și-a sufocat băiețelul cu o pernă, înainte de a-i arunca trupul neînsuflețit într-un port din apropiere. Și mai șocant este că a făcut totul doar pentru a putea merge într-un concediu în Macedonia.

Pasic nu a fost singură. Femeia a fost ajutată de o adolescentă în vârstă de 15 ani, care a primit și ea o condamnare la trei ani de închisoare, într-un centru de detenție juvenilă.

După ce cele două au comis crima oribilă, Pasic a sunat la Poliție și a declarat că băiatul a dispărut și că îl văzuse ultima oară la un parc de copii. Însă, odată ce au început să apară suspiciuni, femeia a recunoscut că și-a ucis copilul. Nu a durat mai mult de câteva ore până ca Pasic să facă acest lucru.

Atunci când a primit condamnarea la închisoare, Pasic nu a arătat niciun fel de emoție, iar judecătorii și procurorii au fost șocați de modul în care și-a planificat oribila crimă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro