Gestul șocant al unei mame! I-a permis unui bărbat să-i violeze fiicele, pentru promisiunea că acesta se va căsători cu ea

Gestul șocant al unei mame! I-a permis unui bărbat să-i violeze fiicele, pentru promisiunea că acesta se va căsători cu ea © arhivă

O femeie a șocat pe toată lumea! Aceasta a întâlnit pe un site de matrimoniale un bărbat care i-a promis că se va căsători cu ea, dacă îl va lăsa să le violeze pe cele două fetițe pe care le are. 

O femeie a întâlnit un bărbat pe un site de matrimoniale și acesta i-a promis că se va căsători cu ea, dacă aceasta îi va permite să-i violeze fiicele. Orbită de dragoste și de promisiuni, proaspăta mămică a celor două fetițe de numai 1 an și respectiv 4 ani l-a lăsat pe pedofil să facă tot ce a vrut cu copilele sale și chiar le-a pregătit pe acestea pentru „marele eveniment”. 

Incidentul a avut loc în locuința femeii, iar micuțele au fost supuse unor orori greu de imaginat. Bărbatul i-a promis mamei minorelor că o va lua de soție dacă îi va permite să facă acest lucru cu fiicele ei, notează mirror.co.uk.

În fața instanței au ieșit detalii șocante la iveală! Astfel, s-a demonstrat faptul că bărbatul era un pedofil în toată regula și „agăța” femei pe internet, în scopul de a le viola copiii.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro