Gestul șocant al unei mame. S-a aruncat de pe o stâncă, cu fiica ei în brațe, după ce a postat un mesaj de adio pe Facebook

Gestul șocant al unei mame. S-a aruncat de pe o stâncă, cu fiica ei în brațe, după ce a postat un mesaj de adio pe Facebook © pixabay.ro

Tanja Ludwig, o tânără mamă de numai 33 de ani din Australia a recurs la un gest necugetat. Aceasta a postat un mesaj cutremurător pe Facebook-ul său, după care s-a aruncat de pe o stâncă, cu fetița ei în brațe. 

O femeie de 33 de ani din Australia s-a aruncat de pe o stâncă extrem de înaltă, cu fiica ei în brațe. Înainte de a recurge la un gest necugetat, femeia a postat un mesaj cutremurător pe pagina ei de Facebook. „Este ok să nu fii ok. Câteodată, toți avem nevoie de sprijin” a scris Tanja Ludwig, pe rețeaua de socializare. 

Șocant este faptul că tot pe Facebook-ul său, Tanja a distribuit și o listă cu numere de telefon pentru servicii psihologice și psihiatrice. Poliția ia în calcul varianta unei sinucideri, scrie presa internațională. Se pare că femeia se despărțise de partenerul ei de viață de puțin timp. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro