Femeia care nu poate fi numită mamă! La ce chinuri și-a supus fetițele, ambele mai mici de 10 ani

Femeia care nu poate fi numită mamă! La ca chinuri și-a supus fetițele, ambele mai mici de 10 ani © Facebook

O tânără de 27 de ani a șocat prin felul în care și-a tratat fiicele, ambele mai mici de 10 ani. Timp de ani de zile, a ținut ascuns obiceiul bolnav pe care le avea cu copilele ei.

Sarena Hall, o femeie din Statele Unite, a ascuns timp de multă vreme un secret teribil. Mamă a două fete, i-a permis unui pedofil, un prieten în vârstă de 64 de ani, să le abuzeze sexual pe fetițele minore. Adevărul groaznic a fost scos la lumină de Serviciul de Protecție a Copilului din Ohio, după ce un telefon anunța că se întâmplă ceva „ciudat” în casa femeii, conform Metro.

Cine este Sarena Hall

Pe rețelele de socializare, femeia se auto-intitulează „o mamă casnică”, iar majoritatea postărilor sale erau despre familie: fie despre logodnic, fie despre cât de mult își iubește fiicele.

În 2016, o postare pare să fi anunțat că era ceva în neregulă cu Serana.

„Ridicol... E amuzant că văd asta cu ochii mei... Serios, maturizează-te, pune-ți izmenele de adult și învață puțin respect. Tot ce trebuie să zic este, CUM ÎNDRĂZNEȘTI SĂ MĂ TRATEZI CU AȘA O LIPSĂ DE RESPECT? Ai făcut-o pentru ultima oară”, a scris femeia.

Sarena Hall și logodnicul ei au fost acuzați, iar americanca este acuzată că și-a pus copiii în pericol. Atât ea, cât și logodnicul ei sunt după gratii și așteaptă să ajungă în fața unui judecător. Nu este clar când va avea loc primul proces în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest