Marea Britanie. Record de decese provocate de COVID-19. 684 de morți, raportați într-o singură zi

Marea Britanie. Record de decese provocate de COVID-19. 684 de morți, raportați într-o singură zi © Arhivă

Numărul persoanelor infectate și al deceselor provocate de coronavirus continuă să crească de la o zi la alta. În Marea Britanie, astăzi, s-a înregistrat un record de decese, fiind raportați 684 de morți.

Virusul ucigaș din China nu ține cont de nimeni și de nimic. În Marea Britanie, numărul morților a crescut alarmant, astăzi, ajungând la un nou nivel record. 

Vineri, în Marea Britanie au fost raportate 684 de decese noi pentru ultimele 24 de ore.

Ținând cont de ziua precedentă, au fost înregistrate cu 115 mai multe decese.

Situația din Marea Britanie devine din ce în ce mai îngrijorătoare, ajungând la  peste 3.600 de decese provocate de COVID-19. În prezent, Marea Britanie a depășit Iranul, cât mai ales China, potrivit Daily Mail.

În momentul de față, Marea Britanie este a cincea cea mai afectată zonă din lume de pandemia de COVID-19. Înaintea sa se află Italia, Spania, Statele Unite ale Americii și Franța.

În ceea ce privește numărul infectărilor cu coronavirus, în Marea Britanie au fost înregistrate peste 38.000, cu 4.450 mai multe decât joi.

Bilanțul deceselor a ajuns la 133 în România

Numărul morților continuă să crească și în țara noastră. Coronavirusul a mai răpus încă 11 persoane. Astfel, bilanțul negru a ajuns la 133 în România.

Autoritățile au mai făcut un anunț îngrijorător în această zi pentru români. Încă 11 persoane au murit dinc cauza infectării cu coronavirus.

Este vorba despre 3 femei și 8 bărbați cu vârste cuprinse între 27 – 77 de ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro