Martorii fac declaraţii şocante despre românca găsită moartă în Italia: "Nu mai avea față, nu se putea recunoaște cine e"

+3 click pentru
galerie

Amalia Voican © Facebook

Apar noi detalii în cazul morţii Amaliei Voican, o tânără româncă în vârstă de 21 de ani. Ea era dată dispărută de aproximativ două luni, de pe data de 16 aprile 2018 şi a fost găsită moartă, iar mărturiile martorilor sunt cutremurătoare.

Conform rotalianul.com, Amalia Voican era dispărută de pe 16 aprilie 2016, iar o prietenă bună de-a ei a mers în emisiunea „Chi l’ha visto?”, să ceară ajutorul oamenilor. Nu a fost găsită la timp şi nici în viaţa, din păcate.

"Îmi pare foarte rău că trebuie să fiu eu cea care va comunica această veste tragică. Din păcate, Nena (Amalia Voican ) nu mai este printre noi. Vă mulțumesc pentru eforturile pe care toți le-ați depus în căutarea ei. Nu vreau și nu pot adăuga mai multe detalii… Suntem cu toții devastați de toate astea, ne va fi dor de tine, prințesa noastră!", a fost mesajul postat de prietena Amaliei. 

Amalia Voican a fost găsită în Italia moartă, într-o casă abandonată, iar trupul ei era mâncat de şobolani. Nu mai avea faţă şi era acoperită cu o pătură.

"Un miros urât, puternic venea din casă. Cadavrul era acoperit cu niște pături. Nu mai avea față, nu se putea recunoaște cine e. Cei care dormeau acolo, o făceau nestingheriți... dormeau lângă fata asta moartă, acoperită doar cu o pătură și cu toate animalele din jurul ei", a declarat unul dintre cei care au găsit-o pe româncă de 21 de ani moartă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro