Mărturia șocantă a logodnicului Lorenei, tânăra omorâtă cu sânge rece. „Mi-a dat coronavirusul și atunci am ucis-o”

Mărturia șocantă a logodnicului Lorenei, tânăra omorâtă cu sânge rece. „Mi-a dat coronavirusul și atunci am ucis-o” © Facebook

Lorena, în vârstă de 27 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de logodnicul ei. Bărbatul a strangulat-o pe tânără în ultima zi a lunii martie. La interogatoriu, Antonio, criminalul, a dezvăluit care a fost motivul pentru care a recurs la gestul șocant: credea că Lorena i-a dat noul coronavirus!

Ies la iveală detalii șocante în cazul crimei din Italia. Antonio De Pace a ucis-o pe Lorena Quaranta marți, dintr-un motiv halucinant. Bărbatul credea că logodnica sa i-a transmis virusul Covid-19 și a strangulat-o. 

Dezvăluirea a fost făcută în timpul interogatoriului, iar anchetatorii sunt de părere că nu este decât „un delir”.

„Mi-a dat coronavirusul și atunci am ucis-o”, a mărturisit Antonio De Pace, logodnicul Lorenei, tânăra ucisă în Furci Siculo (Messina), Italia. 

Miercuri dimineață, bărbatul a aflat că a fost testat negativ pentru coronavirus, confirmă procurorul din Messina, Maurizio de Lucia, scrie La Repubblica.

Cei doi erau logodiți de trei ani și pe rețelele de socializare se afișau în „cuplul perfect”. Acum, anchetatorii continuă audierile cu prietenii și rudele victimelor, dar este efectuată și expertiza informatică la telefoanele mobile ale victimei și ucigașului.

Părinții Lorenei, originari din provincia Agrigento, au ajuns la Messina, după multe încercări din cauza restricțiilor de circulație impuse în Italia. Arhiepiscopul a fost rugat de primarul din Favara să facă o excepție și Lorena să fie înmormântată în prezența celor mai apropiați membri ai familiei.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro