Mărturia cutremurătoare a unei fetiţe care şi-a văzut tatăl vitreg împuşcându-i mortal mama: "Arăta ca un psihopat"

Mărturia cutremurătoare a unei fetiţe care şi-a văzut tatăl vitreg împuşcându-i mortal mama: "Arăta ca un psihopat" © Foto simbol Pixabay

În 2018 şi-a văzut mama murind, după ce a fost împuşcată mortal de al doilea soţ, în urma unei crize de gelozie. A suferit un şoc, iar acum a povestit cum s-a văzut tragedia prin ochii ei. Mărturia şocantă a copilei i-a lăsat pe toţi fără cuvinte. 

O fată de 14 ani, originară din Marea Britanie, a povestit cu lacrimi în ochi despre momentul în care tatăl ei vitreg i-a împuşcat mortal mama. Andrew Hooper a aflat că soţia lui l-a înşelat şi şi-a ieşit din minţi. A tras cu arma în Cheryl în timp ce se afla în maşină.

"A parcat chiar în spatele nostru. Arăta ca un psihopat. În ochii lui se citea că voia să comită o crimă. El a bătut în geamul mașinii. Am crezut că o să lovească în zona capului. Credeam că avea mână ceva ce semăna cu o lopată. Am ieșit din mașină cât de repede am putut (…) Mama țipa. Am auzit cum s-a spart geamul. Eram în fața mașinii atunci când l-am văzut cu pușca în mână. Apoi a împușcat-o pe mama. Nu sunt sigură dacă s-a uitat la mine, dar apoi a fugit", a declarat adolescenta, potrivit Mirror.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro