Momentul incredibil când o mașină este lovită, de două ori, de fulger. VIDEO

Momentul incredibil când o mașină este lovită, de două ori, de fulger. VIDEO © Captură Video

Un moment incredibil a fost filmat de un participant la trafic. Cine spunea că fulgerul nu lovește niciodată de două ori clar nu a văzut niciodată o astfel de scenă. Pentru că, da, este o zicală populară și de multe ori adevărată, dar asta putem zice și despre o alta: știți voi, că viața bate filmul. Sau, în acest caz, scenariul.

O mașină a fost lovită de fulger – nu o dată, ci de două ori. Incredibilul moment a fost surprins de camera de bord montată pe mașina unui participant la trafic, aflat doar câțiva metri în spate.

Mașină lovită de fulger de două ori, în Rusia

La volanul mașinii cu camera de bord se afla o femeie pe nume Galina Ershova. Aceasta a ajuns în fața autorităților, cărora le-a povestit că mergea pe autostrada Berdskoye, din regiunea Novosibirsk. La un moment dat, fulgerele care brăzdau cerul au orbit-o pur și simplu. Și mai șocant este faptul că fulgerele au lovit mașina din față!

„Am fost orbită pentru o fracţiune de secundă şi am strâns tare de volan. S-a întâmplat atât de rapid”, a povestit femeia.

Ce s-a întâmplat cu pasagerii

În interiorul mașinii lovite de fulger se aflau câteva persoane, care au scăpat nevătămate. Singura afectată a fost mașina, căreia i s-a descărcat complet bateria, în urma impactului.

„Erau foarte mulţi martori, dar nimeni nu a oprit. Toţi şi-au continuat drumul”, a mai spus martora.

Fix pentru a se evita tragediile în astfel de situații, mașinile construite recent au ieșit de pe porțile fabricilor cu un sistem de protecție anti-fulger. Astfel, tot curentul este descărcat în pământ, iar pasagerii sunt în afara oricărui pericol.


facebook whatsapp twitter pinterest