Maura i-a cântat soțului bolnav de Covid-19 melodia de la nuntă, pe FaceTime, cu câteva clipe înainte ca acesta să moară

Maura i-a cântat soțului bolnav de Covid-19 melodia de la nuntă, pe FaceTime, cu câteva clipe înainte ca acesta să moară © Facebook

Caz sfâșietor! Maura i-a cântat melodia de la nuntă soțului ei în vârstă de 42 de ani, bolnav de Covid-19, pe FaceTime, cu câteva clipe înainte ca acesta să-și dea ultima suflare. Cei doi erau căsătoriți de peste două decenii și aveau împreună trei copii. 

Joe Lewinger, în vârstă de 42 de ani, antrenor al echipei de baschet a unui liceu catolic din New York, este una dintre victimele coronavirusului. Cazul bărbatului a ajuns cunoscut în toată lumea după ce soția lui, Maura, a dezvăluit cum și-a petrecut Joe ultimele clipe din viață.

Femeia i-a cântat melodia de la nuntă, pe FaceTime, înainte ca bărbatul să-și dea ultima suflare.

Maura și Joe se considerau suflete pereche. Erau împreună încă din copilărie, iar Maura a rămas acum cu amintirea unui mariaj de peste 20 de ani și trei copii.

CNN relatează că Joe a murit zilele trecute din cauza coronavirusului, devenind astfel una dintre cele mai tinere victime din SUA.

Maura a povestit pentru postul CNN că „Joe a prezentat subite simptome de coronavirus. Nu avea alte probleme medicale și a început cu simptome moderate de coronavirus. Pe 17 martie, de Ziua Sfântului Patrick, a început să facă febră tot mai mare și a fost internat”.

Maura și Joe au început să păstreze legătura pe FaceTime în permanență când medicii au avertizat-o pe aceasta că șansele lui de supraviețuire sunt minime. Joe era dependent deja de trei tipuri de medicamente când s-a stins din viață.

„Am vrut doar să-l calmez și să-l fac să nu se simtă singur. Aveam un mariaj virtual”, preciza Maura.

Maura nu a reușit să organizeze o comemorare așa cum și-ar fi dorit, pentru Joe, din cauza restricțiilor impuse de autoritățile americane.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro