Medicii i-au dat 6 săptămâni, însă miracol! S-a vindecat de cancer și acum vrea să urce pe Everest

Medicii i-au dat 6 săptămâni, însă miracol! S-a vindecat de cancer și acum vrea să urce pe Everest © Caters

O femeie, mamă a doi copii, a reușit să învingă o soartă cumplită, iar acum se pregătește să își împlinească un vis pe care nu mulți reușesc să și-l imagineze. După ce a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer, femeii i s-a spus că va mai trăi doar șase săptămâni. Se împăcase cu ideea morții, însă iată că viața i-a rezervat altceva.

Andrea Sheardown, de 48 de ani, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la bilă, în 2015. Medicii i-au spus că nu pot face nimic pentru ea și i-au spus că va mai trăi doar șase săptămâni, scrie Mirror. Însă, iată că femeia, din Sandbach, Cheshire, Marea Britanie, a învins șansele infime și acum se pregătește să escaleze Muntele Everest.

Mama care a bătut cancerul și cucerește Everestul

Deși minunea s-a întâmplat, medicii i-au spus femeii că boala ar putea reveni în orice moment, chiar mai agresivă ca până acum. Andrea nu vrea ca nemilosul cancer să îi definească viața, pe care plănuiește să o trăiască intens. Fix așa a ajuns la ideea de a cuceri Muntele Everest, una dintre cele mai mari provocări prin care poate trece un om.

Nu este prima oară când Andrea se încumetă să facă o astfel de provocare. A reușit să escaladeze și Muntele Kilimanjaro și chiar a parcurs un traseu inedit, alături de fiica ei: a mers pe bicicletă din Vietnam până în Cambodgia!

„Doctorii m-au avertizat că boala se poate întoarce oricând, dar eu încerc să rămân optimistă”, a spus Andrea. „Pentru mine, renunțatul nu a fost o opțiune.”

În 2015, Andrea a ajuns la spital acuzând dureri de coaste, care nu i-au dat pace timp de aproape 8 săptămâni. Atunci a primit diagnosticul crunt.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro