Melodia „Imagine” a devenit imnul crizei coronavirus. Gal Gadot a mobilizat vedetele de la Hoolywood pentru un clip inedit. VIDEO

Melodia „Imagine” a devenit imnul crizei coronavirus. Gal Gadot a mobilizat vedetele de la Hoolywood pentru un clip inedit. VIDEO © arhiva

Cunoscuta actriță de la Hollywood Gal Gadot a lansat în mediul online o provocare prin care a decis să-i pună pe prietenii săi să fredoneze câte un vers din piesa celebră a lui John Lennon. 

În plină pandemie de coronavirus, actrița de la Hollywoord Gal Gadot a decis să lanse o provocare tuturor prietenilor săi. Aceasta a decis să-i roage să câte câte un vers din piesa lui John Lennon. Toți cei care au acceptat provocarea vedetei se află în aceste momente în izolare. 

„Bună. Sunt în ziua a șasea de carantină și trebuie să vă mărturisesc că în perioada asta m-am simțit un pic filozoafă. Știți că acest virus a afectat întreaga lume. Întreaga lume…nu contează cine ești, unde ești, suntem cu toții afectați de asta. Am văzut un videoclip al unui bărbat italian care cânta la trompetă pentru toată comunitatea. A fost ceva atât de puternic și pur în acel videoclip”, a spus actrița.

Inițiativa a părut destul de interesantă, astfel că mai multe vedete de la Hollywoord, cunoscuți cântăreți și actori, s-au filmat cântănd vers cu vers din piesa celebră, iar filmulețele au devenit virale pe internet. 

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro