Mesaj cutremurător după ce logodnicul ei a murit, chiar înainte de nuntă: "Astăzi nu mă duce tata la altar"

Şi-a pierdut logodnicul înainte de nuntă © Facebook

Ziua care trebuia să fie cea mai frumoasă din viaţa ei s-a transformat într-un coşmar fără sfârşit. Debbie Gerlach şi-a pierdut iubitul chiar înainte de nuntă şi sfâşiată de durere, şi-a scris povestea pe Facebook, ridicând un semnal de alarmă pentru toţi şoferii. 

Debbie Gerlach şi Randy Zimmerman îşi programaseră nunta luna aceasta, pe data de 11. Un şofer care nu a oprit atunci când trebuia, în trafic, i-a distrus povestea de dragoste şi toată speranţa pe care o avea. Randy a murit în urma unui impact, în timp ce conducea o motocicletă. Cutremurată de durere, Debbie a scris cel mai emoţionant mesaj, atât pentru apropiaţi, cât şi pentru bărbatul care trebuia să-i devină soţ. 

"Astăzi trebuia să fie cea mai bună zi din toată viaţa mea. Astăzi trebuia să mă căsătoresc cu cel mai bun prieten. Trebuia să mă trezesc, să îmbrac rochia de mireasă şi merg spre altar, către bărbatul visurilor mele. Astăzi, în faţa familiei şi a prietenilor, Randy şi cu mine trebuia să ne exprimăm iubirea, să ne spunem jurămintele. Astăzi trebuia să fie ziua la care am visat de când eram o fetiţă. Astăzi trebuia să devin soţie. Astăzi trebuia să devin doamne Zimmerman. Astăzi însă, m-am trezit singură. M-am trezit cu inima făcută bucăţi. Astăzi tatăl meu nu mă va duce la altar.  Astăzi nu voi vedea privirea lui Randi atunci când ma vede îmbrăcată în rochia de mireasă, rochia pe care am ascuns-o de el pentru că nu mai avea răbdare. Astăzi nu-mi voi revedea familia și prietenii. Nu mă voi căsători cu iubirea vieții mele. Nu voi avea un soț", a scris Debbie Gerlach pe contul personal de Facebook.

Tânăra a continuat spunând că toţi şoferii trebuie să fie atenţi la drum, pentru că niciodată nu ştii când poţi lua o persoană de la sufletul ei pereche, distrugând două vieţi deodată. Postarea lui Debbie a ajuns virală în toată lumea, iar femeia primeşte acum gânduri pozitive şi de încurajare, din toate colţurile lumii. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro