Mesaj jignitor pentru români din partea unui politician italian: „De la aceste persoane nu acceptăm lecţii de igienă"

+2 click pentru
galerie

Mesaj jignitor pentru români din partea unui politician italian: „De la aceste persoane nu acceptăm lecţii de igienă" © Facebook

Un consilier municipal italian a postat un mesaj jignitor adresat românilor, francezilor şi napoletanilor, în contextul crizei coronavirusului.

Italianul a şters după doar câteva ore, postarea, după ce a fost asaltat de un val de critici dure, afirmaţiile lui fiind foarte grave.

„Noi, cei din Lombardia, suntem ţinuţi la distanţă cu greaţă de persoane care trăiesc în mijlocul gunoaielor, sau nu au bidet şi de persoane a căror capitală are canalele pline cu copii abandonaţi”, a fost mesajul lui Niccolò Fraschini, care e şi purtător de cuvânt în cadrul Regiunii Lombardia.

Mai mult, italianul a spus că situaţia se va inversa în momentul în care epidemia va trece.

„De la aceste persoane nu acceptăm lecţii de igienă. Staţi liniştiţi, când se va termina totul rolurile se vor inversa”, a adăugat Fraschini. 

Postarea jignitoare, ştearsă la scurt timp

După ce mesajul politicianului a devenit viral şi a acumulat zeci de comentarii acuzatoare, postarea a fost ştearsă la doar 10 ore de la publicarea ei. 

Întrebat într-un comentariu pentru cine este adresată postarea, Franschini a precizat că este pentru napoletani, francezi şi români.

„O postare ruşinoasă, care a stârnit o avalanşă de insulte şi l-a constrâns pe consilier să elimine textul, dar deja circulă peste tot un screenshot care a provocat indignarea tuturor”, scrie publicaţia Il Mattino din Napoli, citată de Hotnews.ro, care mai precizează că este foarte gravă şi „insultarea României”.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro