Ţi se face pielea de găină. Ultimul mesaj transmis de piloţii avionului cu peste 150 de oameni la bord prăbuşit în Etiopia

+2 click pentru
galerie

Ţi se face pielea de găină. Ultimul mesaj transmis de piloţii avionului cu peste 150 de oameni la bord prăbuşit în Etiopia © Twitter

Au apărut noi informaţii legate de tragedia aviatică ce a avut loc în Etiopia. Se pare că doar cu puţin timp înainte de producerea tragediei piloţii ar fi trasmis un mesaj în care anunţau probleme la bord, potrivit CNN.

Se pare că avionul nu mai răspundea comenzilor piloţilor şi începuse să piardă altitudine. În plus, se pare că în urma unei alte catastrofe care a avut loc în 2018 în Indonezia, piloţii ar fi luat cursuri suplimentare despre cum să procedeze în situaţii de risc. Autorităţile au anunţat că se doreşte analizarea cutiei negre a avionului în altă ţară şi nu în Etiopia pentru că acolo nu există tehnologia necesară.

Vă reamintim că o tragedie aviatică de proporții s-a produs în Etiopia! Un avion cu peste 150 de persoane la bord s-a prăbușit, iar cel mai dureros lucru este faptul că nicio persoană nu a supraviețuit impactului cu pământul.

CITESTE SI: Model celebru, mort în urma prăbușirii avionului din Etiopia! Se pregătea să meargă în safari, cu soțul

Aeronava care s-a prăbușit plecase din Etiopia spre Nairobi, Kenya. Presa internațională informează că la bordul aeronavei se aflau și 8 membri ai echipajului de zbor, care de asemenea au pierit în urma tragediei. 

Premierul Abiy Ahmed a transmis, pe twitter, sincere condoleanțe familiilor victimelor. Pentru moment, nu se cunosc cauzele producerii tragediei aviatice. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro