Mesajul cutremurător al fiicei lui Alan Merrill, după ce a fost răpus de coronavirus. Compozitorul a murit la 69 de ani

Mesajul cutremurător al fiicei lui Alan Merrill, după ce a fost răpus de coronavirus. Compozitorul a murit la 69 de ani © Facebook

COVID-19 nu ține cont de nimeni! Virusul ucigaș din China l-a răpus pe Alan Merrill, compozitorul cunoscutei melodii „I Love Rock and Roll”. Acesta s-a stins din viață la 69 de ani.

Doliu în lumea muzicii! Alan Merrill, compozitorul celebrei melodii „I Love Rock and Roll”, s-a stins din viață duminică la New York din cauza complicațiilor provocate de virusul ucigaș din China. Acest anunț a fost confirmat de către fiica lui, Laura Merrill, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, potrivit Yahoo News.

„Coronavirusul l-a luat pe tatăl meu în această dimineață”, a scris Laura Merill, fiica regretatului compozitor, pe Facebook.

De-a lungul carierei sale, Alan Merrill s-a remarcat ca instrumentist, cântăreţ și compozitor. Acesta a compus piesa „I Love Rock and Roll” pentru trupa sa, Arrows. Hitul a fost înregistrat în anul 1975 și a cucerit publicul în 1981, interpretată de artista Joan Jett.

„Şi acum îmi amintesc momentul în care i-am auzit pe Arrows la televizor, în Londra, şi când m-am simţit spulberată de piesa care îmi suna a hit. Cu adâncă recunoştinţă şi tristeţe, îi urez drum bun pe lumea cealaltă", a scris Joan Jett pe contul său de Twitter.

Moartea sa a lăsat urme adânci în inimile apropiaților și fanilor. Pentru a-și exprima regretul, rockerul Meat Loaf le-a cerut admiratorilor de pe Facebook să cânte tare „I Love Rock and Roll”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro