Noi informații despre Michael Schumacher. Fostul sportiv a fost transportat la un spital din Paris

Noi informații despre Michael Schumacher. Fostul sportiv a fost transportat la un spital din Paris © Arhiva

Acum aproximativ două luni, un fost șef de-ai lui Michael Schumacher oferea informația că fostul pilot de Formula 1 face progrese vizibile, iar starea sa de sănătate este mai bună pe zi ce trece.

Acum, reporterii ziarului Le Parisien anunță faptul că Michael Schumacher este spitalizat în prezent la Paris, la secția de chirurgie cardio-vasculară. Potrivit aceleiași surse, fostul pilot de Formula 1 urmează un tratament cu perfuzii "care sunt răspândite în organism pentru a obţine o acţiune antiinflamatorie sistematică".

Se pare că miercuri, Michael Schumacher va fi externat și se va întoarce la casa lui din Elveția, acolo unde este tratat de cinci ani.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui grav accident, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi. Fstul pilot nu a mai reuşit să revină la viaţa normală și, de atunci, este tratat acasă. De-a lungul timpului, au existat foarte puține informații despre starea lui reală de sănătate. Familia a dorit ca aceste detalii să rămână confidențiale, atfel că unii fani chiar au crezut că Michael Schumacher s-a stins din viață, iar acest lucru nu s-a aflat până acum. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro