Miliardarul Jeffrey Epstein, găsit mort în celulă! Era arestat pentru trafic de minori

Miliardarul Jeffrey Epstein, găsit mort în celulă! Era arestat pentru trafic de minori © Captură video

Miliardarul american Jeffrey Epstein, arestat pentru trafic de minori, a fost găsit mort în celulă. Acesta se afla într-o închisoare din New York. 

Jeffrey Epstein a mai avut o tentativă de sinucidere în urmă cu două săptămâni. A fost găsit în stare de inconștiență și cu răni la gât, însă a fost descoperit la timp.

Miliardarul american Jeffrey Epstein a fost arestat pe data de 6 iulie pentru trafic de minori, în perioada 2002 - 2005. Pentru aceste fapte risca o pedeapsă de până la 45 de ani de închisoare. El a susținut în tot acest timp că este nevinovat. 

Este acuzat că prieteni și angajați de-ai săi l-au pus în legătură cu minore, în vârstă de până la 14 ani. Jeffrey Epstein le-ar fi agresta sexual, după ce le-a plătit pentru masaje. 

Jeffrey Epstein a mai fost condamnat în urmă cu 11 ani la 18 luni de închisoare după ce a recunoscut că a apelat la serviciile unor prostituate. Atunci, el a fost acuzat că împreună cu asistenții personali le agresau sexual pe acestea, le violau, apoi le plăteau cu 200 - 1000 de dolari. Sentinţa i-a fost apoi redusă la 13 luni, cu un an de supraveghere judiciară.

De menționat este faptul că înainte de condamnare, Jeffrey Epstein era foarte apropiat de Chris Tucker, Kevin Spacey, Bill Clinton, dar și Donald Trump.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro