Militar român din Kandahar, mort în Germania: "Drum lin către cer, veterane!"

Militar român din Kandahar, mort în Germania: "Drum lin către cer, veterane!" © facebook

Un militar român aflat în misiune, a murit azi, în urma unei afecțiuni cerebrale grave.

Plutonierul adjutant principal Gicu-Florin Spulber a murit astăzi, în Germania, după ce a fost transferat din Baza Aeriană Kandahar la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania.

El a suferit o ruptură de anevrism cerebral, în urma căruia a și murit, în ciuda eforturilor depuse de medici. 

Militarul avea 51 de ani, o soție și doi copii, care, din păcate, au rămas orfani de tată.

Florin Spulber lucra în cadrul Armatei Române din anul 1989. Alături de Batalionul 21 Protecția Forței ”Viperele Negre”, el a participat la a treia misiune în Afganistan, care i-a fost și ultima.

Mesajul emoționant al colegilor

"Cea mai tristă veste
Florin a pierdut bătălia cu viața, iar noi am pierdut un frate. 😢

Colegul nostru, plutonierul adjutant principal Gicu-Florin Spulber a decedat astăzi în Germania, după ce a fost transportat din Baza Aeriană Kandahar la Centrul Medical Regional din Landstuhl.

Florin avea numai 51 de ani, era căsătorit și avea doi copii pe care îi iubea enorm.
Era angajat în armată din anul 1989 și participa la a treia misiune în Afganistan, alături de Batalionul 21 Protecția Forței ”Viperele Negre”.

Florin a suferit o ruptură de anevrism cerebral săptămâna aceasta, miercuri. După stabilizarea de către echipa medicală a batalionului, a fost internat de urgență la spitalul american ROL 3 din Baza Aeriană Kandahar, de unde a fost transferat, în noaptea de 12 spre 13 martie, pe cale aeriană, în Germania, la Centrul Medical Regional din Landstuhl al Armatei SUA. Din păcate, cu toate eforturile medicilor, Florin nu a supraviețuit.

Drum lin către cer, veterane! Vei rămâne veșnic în inimile noastre! 😢", este mesajul transmis de reprezentanții Ministerului Apărării Naționale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro