Cutremurător! Doi miri au murit la câteva momente după ce spuseseră "DA", în fața ofițerului stării civile

Cutremurător! Doi miri au murit la câteva momente după ce spuseseră "DA", în fața ofițerului stării civile © captura video

Doi proaspeți însurăței și-au găsit sfârșitul chiar într-una din cele mai importante zile din viața lor. Cei doi au murit, la doar câteva momente după ce au devenit soț și soție, în fața ofițerului de stare civilă.

Totul s-a întâmplat în Florida, acolo unde Harley Morgan și Rhiannon Bordeaux abia semnaseră actele în fața ofițerului stării civile, când au plecat pe casă, iar tragedia s-a abătut asupra lor, scrie CNN. Cei doi au mers cu mașina pe o autostradă în drum spre casă, când au fost loviți de un camion. În spatele lor se aflau într-o altă mașină mama și sora ginerelui, care au văzut cum s-a petrecut totul. Din păcate, cei doi nu au mai avut nici o șansă.

„Am văzut cum a murit copilul meu”, a spus mama lui Harley Morgan. „Încă mai am pe haine sângele lui, pentru că am încercat să-l scot din tre fiare.  Această imagine mă va urmări tot restul vieții. Nu o voi uita niciodată. Voi vedea acel camion care mi-a lovit și mi-a ucis copilul în fiecare noapte cât voi mai fi pe pământ!”, a declarat mama mirelui, conform sursei citate.

Harley Morgan și Rhiannon Bordeaux au murit pe loc în urma accidentului, cu doar două săptămâni înainte de a se căsători religios. 

O femeie și-a ucis soțul imediat după nuntă

Sinki Devi, în vârstă de 23 de ani, şi-a atacat soțul, Ravindra Singh, în vârstă de 30 de ani, în dormitor său, în primele ore ale zilei de miercuri, lovindu-l cu secera apoi tăindu-i gâtul. Incidentul a avut loc în satul Mukimpur, în nord-estul statului indian Bihar, care se învecinează cu Nepal, conform dailymail.co.uk.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro