Moarte cumplită pentru un şofer român de TIR în Germania. Bărbatul a fost strivit în cabina camionului

Moarte cumplită pentru un şofer român de TIR în Germania. Bărbatul a fost strivit în cabina camionului © Pixabay

Scene de groază în Germania! Un şofer de TIR român a murit în condiţii înfiorătoare, fiind strivit în cabina camionului pe care îl conducea.

Tragedia a avut loc luni, la ora 17:22, pe autostrada 7, între joncțiunile Hann.-Münden / Lutterberg și Kassel-Nord, în Germania. În urma unui accident teribil, cauzat de un ambuteiaj, bărbatul în vârstă de 70 de ani nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire.

Potrivit primelor cercetări efectuate de oamenii legii, tragedia s-a produs din cauza unui ambuteiaj. În timp ce două camioane erau staționate pe o bandă a autostrăzii, din păcate, şoferul de TIR român le-a observat mult prea târziu şi a intrat violent într-un alt camion. Acesta era condus de un polonez, potrivit presasm.

Imediat după ce au fost alertate telefonic, prin numărul de urgenţă, la locul accidentul au ajuns mai multe echipaje de salvare. Forţele de intervenție, alături de pompieri, au acţionat repede şi au ajutat la descarcerare.

În urma imactului puternic, cabina TIR-ului în care se afla românul a fost distrusă complet.

Soarta a fost mai blândă cu ceilalţi şoferi, reuşind să scape cu viață în urma accidentului.

Accidentul a fost atât de grav, încât traficul în zonă a fost restricționat ore în șir. Coada rezultată în urma lui s-a întins pe o distanţă de mai bine de 7 kilometri.

Conform autorităților din Germania, pagubele sunt estimate la 500.000 de euro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro