Moarte şocantă în lumea sportului! Tânăra de 18 ani a fost găsită fără suflare după ce abia revenise în ring

Moarte şocantă în lumea sportului! Tânăra de 18 ani a fost găsită fără suflare după ce abia revenise în ring © Sursă Facebook

Tragedie în sport! O tânără de doar 18 ani a fost găsită moartă în casă la o scurtă perioadă după ce revenise în ring. Aceasta era mama unei fetiţe.

Tânăra sportivă Nicola Rattray a murit în mod subit. Fata luase o pauză de un an de zile după ce a dat naştere fetiţei sale, iar de curând a început să boxeze din nou, potrivit The Sun.

Moartea Nicolei a lăsat în urmă multă suferinţă în sufletele apropiaţilor. „Ea se antrena și arăta mai bine ca niciodată. Părea foarte fericită. Nu mi-a venit să cred când am auzit, a doua zi, că a murit. Sunt o familie frumoasă. E o mare tragedie”, a spus Laurie Redfern, o prietenă apropiată de-a sportivei. 

Pentru micuţa rămasă fără mamă, rudele şi apropiaţii au deschis o pagină de donaţii, cerând oamenilor un ajutor financiar. Banii care se vor strânge vor fi folosiţi pentru a-i asigura fetiţei un viitor.

Toți cei care au cunoscut-o pe Nicola au știut ce fată minunată a fost. Nicola a fost foarte talentată din multe puncte de vedere, atât la box, cât și în rolul de mamă. Toți vrem ca Breigha să crească frumos și să știe cât de mult a iubit-o mama ei. Vrem să strângem bani, ca să fim siguri că Breigha are cel mai frumos viitor posibil, așa cum și-ar fi dorit mama ei”, au declarat rudele, potrivit sursei menţionate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro