Moarte suspectă. Ambasadorul Chinei în Israel a fost găsit fără suflare în locuința sa din Tel Aviv

Ambasadorul Chinei în Israel a fost găsit fără suflare în locuința sa din Tel Aviv © Twitter

Moarte suspectă peste hotare. Ambasadorul China la Israel a fost găsit fără suflare în locuința sa din Tel Aviv. 

Conform presei internaționale, ambasadorul Chinei la Israel a fost găsit duminică fără suflare în locuința sa din orașul Herzliya, Tel Aviv.  

Diplomatul chinez, Du Wei, s-a stins din viață, din cauze încă necunoscute, la vârsta de 57 de ani, fiind găsit fără suflare, singur, în propria locuință, soția și fiul neaflându-se în Israel. 

Asistentul său a fost cel care a făcut descoperirea macabră duminică dimineață, tot el fiind și cel care a alertat imediat autoritățile, în speranța că se va mai putea face ceva pentru salvarea lui Du Wei.

Conform unui purtător de cuvânt al poliției, din primele informații se pare că Du Wei a murit în somn, din cauze naturale, însă poliția israeliană, care a menționat faptul că nu s-au găsit urme de violență pe trupul diplomatului, a deschis acum o anchetă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele care au dus la moartea ambasadorului. Se crede că, cel mai probabil, ambasadorul a suferit un infarct în somn care i-a fost fatal.

Du Wei ajunsese în Israel în luna februarie, a acestui an, el fiind din anul 2016 și până în 2019 diplomat al Chinei în Ucraina. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro