Moarte suspectă pentru o tânără sportivă, de doar 18 ani! Ce a scris în biletul de adio: „Nu mai suport”

Moarte suspectă pentru o tânără sportivă, de doar 18 ani! Ce a scris în biletul de adio: „Nu mai suport” © pixabay

O tânără schioare din Austria a murit în condiții suspecte, fiind găsită fără suflare în locuința familiei sale. Sportiva nu avea nici o problemă de sănătate și doar ce devenise majoră.

Johanna Bassani era o tânără speranță a schiului din Austria, fiind considerată un „copil-minune”. Tânăra, medaliată cu argint la Olimpiada de Iarnă pentru Tineret din 2020, Johanna a decedat „complet neașteptat”, potrivit Asociației Austriece de Schi.

Văzută drept o sportivă cu un mare potențial, Iohanna a fost găsită moartă în casa părinților săi, deși își făcea analizele regulat și nu avea nici o problemă de sănătate.

A fost deschisă o anchetă pentru a se afla ce s-a întâmplat de fapt cu tânăra care, cu doar două săptămâni în urmă, împlinise 18 ani.

Tănăra sportivă nu mai suporta presiunea

Cea mai luată în calcul este varianta sinuciderii, mai ales că a fost găsit și un bilet de adio.

„Nu mai suport presiunea. Nu vreau să fac asta, da nu mai pot!”, sunt cuvintele pe care Johanna le-a lăsat înainte de a-și pune capăt zilelor.

Motivul gestului său ar fi putut fi faptul că mereu i se cerea tot mai mult, și deși se antrena zilnic, avea impresia că nimic din ceea ce face nu este îndeajuns.

„Johanna a fost un membru valoros al Combinatei Nordice și a participat la Cupa Tineretului, ApenCup și Cupa Continentală, precum și la Campionatul Nrdic de Schi al Juniorilor și la Jocurile Olimpice de Tineret. FIS transmite condoleanțe familiei, prietenilor și celor dragi Johannei Bassani, precum și Asociației de Schi din Austria”, a fost comunicatul trimis de către Federația Internațională de Schi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro