Moaște și icoane plimbate cu avionul! Doi preoți au binecuvântat Moldova din aer, ca să scape de coronavirus / FOTO

+5 click pentru
galerie

Moaște și icoane plimbate cu avionul! Doi preoți au binecuvântat Moldova din aer, ca să scape de coronavirus © episcopia-ungheni.md

În plină pandemie de coronavirus, doi preoți au făcut înconjurul Republicii Moldova, cu un avion, pentru a rosti rugăciuni și a binecuvânta statul. În aeronava de mici dimensiuni au fost urcate și icoane și moaște.

Preasfințitul Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a făcut înconjurul Moldovei cu o aeronavă și a citit rugăciuni pe tot parcursul zborului. Alături i-a fost un alt preot , dar și Icoana Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hârbovăț și Icoana Maicii Domnului „Kasperscaia”. În jurul lor au fost așezate 43 de moaște ale sfinților de pe tot globul, conform Episcopiei.

Binecuvântare din aer, în Moldova

Avionul a decolat din orașul Ungheni, pe urmă a făcut înconjurul Republicii Moldova de-a lungul hotarelor sale, binecuvântând astfel principalele orașe ale țării. Pe tot parcursul zborului, s-au citit rugăciuni pentru tămăduire, ferire de boală și întărire în fața pandemiei de coronavirus.

„Suntem încredințați că acest gest de manifestare a credinței creștine și a dragostei față de popor, aducând pentru el binecuvântare și rugăciune lui Dumnezeu și Maicii Domnului, este binefăcător pentru toți cetățenii Republicii Moldova”, a anunțat Episcopia, într-un comunicat.

Pe final, Episcopia a mai precizat că oamenii au nevoie de rugăciuni și de o întărire a credinței în această perioadă dificilă.

„Nădăjduim că acest drum al crucii aerian, prin mijlocirea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și a tuturor sfinților, să coboare Binecuvântarea și Mila Domnului peste noi”, a concluzionat comunicatul Episcopiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro