Momentul incredibil când o femeie cade 30 de metri, de la etajul 7, apoi se ridică și pleacă bine mersi / FOTO

Momentul incredibil când o femeie cade 30 de metri, de la etajul 7, apoi se ridică și pleacă bine mersi © Profimedia

Imagini uluitoare fac înconjurul lumii. O femeie care a căzut de la etajul al optulea al unui bloc din Rusia a reușit, în mod miraculos, să se ridice și să plece bine mersi, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Totul a fost făcut posibil de faptul că a aterizat pe o pătură de zăpadă aflată la baza clădirii.

O femeie în vârstă de 27 de ani a căzut în gol aproape 30 de metri, de la etajul unui apartament din Izluchinsk, Rusia, conform Daily Mail. În mod miraculos, pentru că a aterizat pe o grămadă de zăpadă, femeia a fost în stare să se ridice și să meargă mai departe.

Momentul uluitor a fost filmat

Tânăra a căzut timp de aproape trei secunde, înainte de a ateriza pe pătura de zăpadă. Din cauza modului în care a căzut, făcând chiar „piruete” în aer, aterizarea ei a provocat un nor de „pudră albă”.

Filmarea pare destul de șocantă timp de câteva momente, în care femeia pare să stea nemișcată pe jos. Însă, tânăra începe să se miște, se pune singură pe picioare și pe urmă pleacă de parcă nu s-a întâmplat nimic.

Martorii la incident susțin că femeia i-a rugat pe vecini să sune la Ambulanță, iar în aceste momente este internată într-un spital din Siberia. Doctorii au descoperit că a suferit câteva vânătăi interne, însă, chiar spre surprinderea lor, au aflat că nu a suferit nicio ruptură de os după căzătura zdravănă prin care a trecut.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro