Momentul șocant când o jurnalistă este lovită de mașină în timpul unei transmisiuni în direct / VIDEO

Momentul șocant când o jurnalistă este lovită de mașină în timpul unei transmisiuni în direct / VIDEO © Captură Video

Incident șocant în timpul unei transmisiuni în direct. O jurnalistă a fost lovită de o mașină, chiar sub privirile șocate ale telespectatorilor care au fost martori la moment.

Incidentul a avut-o drept protagonistă pe Jessenia Hatti-Barrett, reporter care lucrează pentru postul de televiziune Telemundo. În timpul unui reportaj despre un jaf care a avut loc în Miami, la un magazin de bijuterii, a fost lovită de o mașină care parcă a apărut de nicăieri. Cum pățania a avut loc în direct, momentul a fost filmat și a ajuns rapid pe rețelele de socializare.

Jurnalistă lovită de mașină, în direct

Jessenia se afla în fața magazinului unde a avut loc jaful, în momentul când a avut loc accidentul. Pe imagini, se poate observa cum jurnalista vorbește, ca în timpul unei transmisiuni normale, atunci când, brusc, o mașină care dă cu spatele și o lovește.

Reporterița s-a speriat, așa cum se poate observa cu ochiul liber, însă lucrurile nu au degenerat, din nefericire. Jurnalista s-a dat rapid din calea autoturismului și a ajutat și intervența unui bărbat din echipa cu care se afla pe teren, care a tras-o imediat din fața mașinii.

Potrivit debate.com.mx, Jessenia a scăpat nevătămată din incidentul care i-a adus, însă, o sperietură serioasă.

Nu este primul incident cu care se confruntă o jurnalistă, în direct, din ultima perioadă. Chiar recent, jurnalista Alex Bozarjian a avut parte de o situație neplăcută, atunci când un bărbat i-a dat o palmă peste fund, în timpul unui maraton.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro