Premieră mondială, după ce a fost comisă prima infracțiune în spațiu! NASA a deschis o anchetă

Premieră mondială, după ce a fost comisă prima infracțiune în spațiu! NASA a deschis o anchetă © captură video Youtube

Caz în premieră! NASA a demarat o anchetă după ce s-ar fi comis prima infracțiune în spațiu. Mai exact, o astronaută este acuzată de uzurpare de identitate, dar și de faptul că ar fi accesat, în mod ilegal, informații cu privire la datele financiare ale fostei sale soții. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în timpul misiunii acesteia pe Staţia Spaţială Internaţională.

Presa internațională a scos la iveală detalii bombă despre astronauta Anne McClain. Aceasta este acuzată de uzurpare de identitate, dar și de faptul că ar fi accesat datele financiare ale fostei sale soții, în mod ilegal, în timp ce e afla într-o misiune de 6 luni pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS), informează New York Times.

Acest lucru nu presupune altceva decât că este vorba de prima ifracțiune comisă în spațiu, iar NASA a deschis o anchetă

Totul a pornit de la faptul că Summer Worden, fosta soție a astronautei Anne McClain a depus o plângere la Comisia Federală a Comerţului (FTC) imediat după ce și-a dat seama că aceasta a intrat în contul bancar pe care îl aveau la comun, iar ea nu și-a dat acceptul pentru acest lucru. De asemenea, familia lui Summer Worden a depus plângere la inspecţia generală a NASA, mai informează New York Times.

Pe de altă parte, avocatul astronautei Anne McClain susține că nu este vorba de nicio infracțiune și că aceasta, de fapt, a accesat contul pentru a verifica anumite cheluieli. Anchetatorii NASA le-au contactat pe cele 2 și au demarat o anchetă în acest caz. Cu toate acestea, Summer Worden nu a răspuns la acuzaţia privind uzurparea de identitate


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro