Nemulţumită de culoarea mobilei, după trei ani şi-a dat seama că trebuia să dea jos folia de protecţie!

Nemulţumită de culoarea mobilei, după trei ani şi-a dat seama că a uitat să dea jos folia de protecţie! © spynews.ro

O femeie care a petrecut trei ani nemulţumită de faptul că dulapul ei albastru nu se potrivea cu nimic din restul mobilierului, a fost șocată să descopere că această culoare era, de fapt, un strat de folie de protecție pe care nu o dăduse jos. Dulapul ei era complet gri!

Kayleigh Greer, în vârstă de 35 de ani, a cumpărat dulapul de 150 de lire sterline în vara anului 2016. Mama a trei copii din Stevenage, Hertfordshire, a spus că a cerut magazinului alte culori, dar a fost forțată să cumpere dulapul albastru, deoarece era singurul în stoc - în ciuda faptului că nu se potrivea cu dormitorul lor gri și argintiu. 

Şi-a dat seama că a uitat să dea jos folia de protecţie, după trei ani

Cuplul a observat o bandă protectoare în partea de sus a fiecărui sertar, dar a decis să o păstreze. Nicio clipă nu s-au gândit că dulapul este, de fapt, gri. Anii au trecut, iar săptămâna trecută Kayleigh a făcut curăţenie generală în casă și a decis să scoată banda.

În timp ce descoperirea a venit ca un șoc, Kayleigh spune că este ca și cum ar avea un dulap nou, care se potrivește acum cu restul mobilierului, "fără a cheltui un ban".

"Când am început să tragem de folie, am observat că se ridică și m-am panicat, crezând că am distrus dulapul. Însă, sub ea era un gri foarte frumos. Arata uimitor. Am întrebat dacă au făcut-o într-o altă culoare și au spus nu. Nu voiam cu adevărat un dulap albastru, dar am crezut că era cel mai aproape de dormitorul pe care l-am văzut.", a mai spus Kayleigh, potrivit Daily Mail. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro