Nicuşor a fost condamnat în Marea Britanie pentru că nu ştia că Irlanda de Nord face parte din Regat. Cazul românului a devenit viral

Nicuşor a fost condamnat în Marea Britanie pentru că nu ştia că Irlanda de Nord face parte din Regat. Cazul românului a devenit viral © Foto simbol Pixabay

Cazul uimitor al unui român a "acaparat" presa din întreaga lume. Nicuşor, un bărbat de 47 de ani, s-a ales cu o condamnare în Marea Britanie pentru că nu ştia că Irlanda de Nord face parte din Regat. Nu degeaba se zice că informaţia înseamnă putere!

Românul s-a ales cu o condamnare pentru că nu ştia că Irlanda de Nord face parte din Regat

Un român de 47 de ani a fost condamnat la două luni de închisoare în Maria Britanie, după ce primise interdicţie în Regat şi a stat mai mult de un an la Belfast. Nicuşor a susţinut că nu ştia că Irlanda de Nord face parte din Regatul Unit al Marii Britanii. 

Prima condamnare, pentru viol

Nicuşor primise interdicţie în Marea Britanie, după ce a fost condamnat pentru viol. Românul a fost ţinut în permanenţă în atenaţia autorităţilor şi a avut obligaţia de a anunţa în maxim 78 de ore de fiecare dată când îşi schimbă domiciliul. 

Pentru că nu a respectat acest termen, oamenii legii l-au prins şi au decis extrădarea sa. În 2018, Nicuşor s-a stabilit în Belfast, Irlanda de Nord, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În faţa instanţei, românul de 47 de ani a susţinut că nu ştia că Irlanda de Nord face parte din Regatul Unit, potrivit Observator.

Însă, magistraţii nu i-au dat crezare şi Nicuşor a ajuns să fie condamnat din nou, la două luni de închisoare. După această perioadă, românul de 47 de ani va fi din nou expulzat şi va primi o altă interdicţie de a pătrunde pe teriotoriul Regatului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro