Noi informații vin de la specialiștii americani: Coronavirusul supraviețuiește pe suprafețe mai bine de două săptămâni

Coronavirusul supraviețuiește pe suprafețe mai bine de două săptămâni © Arhiva

După ce s-a spus că virusul Covid-19 trăiește pe suprafețele atinse de persoanele infecatate între 2 și 9 zile, acum specialiștii americani vin cu noi informații legate de virusul ucigaș.

Pentru că toată lumea este afectată de noul coronavirus, specialiștii din întreaga lume aduc mereu noutăți ce țin de virusul ucigaș pentru a veni în ajutorul oamenilor.

Acum cei care vin cu noutăți despre virusul ucigaș sunt specialiștii din SUA. Americanii au deacoperit că virusul ucigaș din China poate supraviețui pe suprafețele atinse de persoanele infectate mai bine de două săptămâni. 

Specialiștii au făcut această descoperire, după ce medicii au găsit urme de coronavirus pe nava Diamond Princess la 17 zile de la evacuarea persoanelor infectate. În momentul în care nava de lux a fost plasată în carantină în largul coastelor Japoniei, la bordul ei se aflau 3.700 de persoane, dintre care 800 au fost depistata pozitiv cu Covid-19, iar dintre acestea 10 au pierdut lupta cu viața.

Potrivit presei internaționale, specialiştii de la Centru pentru prevenirea bolilor din SUA, după realizarea unei anchete făcute la bordul navei de lux Diamond Princess, au descoperit că virusul ucigaș încă era activ pe anumite suprafețe.

Această descoperire dă tot ceea ce se știa până în acest moment despre Covid-19. Pentru că inițail, cercetătorii au declarat că virusul din China poate supraviețui pe suprafețe precum plastic sau oţel inoxidabil, lemn, metale doar câteva ore, maxim 72 de ore.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro