Caz şocant! Un nou-născut, abandonat de mamă, a fost mâncat de câini! Bebeluşul a fost aruncat într-o pungă de plastic

Caz şocant! Un nou-născut, abandonat de mamă, a fost mâncat de câini! Bebeluşul a fost aruncat într-o pungă de plastic © Sursă Pixabay

Sfârşit cumplit pentru un nou-născut! Acesta a fost abandonat de mama lui pe un teren viran şi mâncat de câinii care se plimbau prin zonă.

Poliţiştii au rămas şocaţi după ce au găsit pe un teren viran oasele unui bebeluş. Descoperirea înfiorătoare a avut loc în Taiwan, potrivit Metro.

Băieţelul fusese băgat într-o pungă de plastic de către mama lui şi aruncat apoi undeva, în regiunea Kaohsiung, Taiwan.

Mama nou-născutului, o tânără de doar 19 ani, cunoscută după porecla Xiao Mei are probleme mintale şi a fost atenția Poliţiei.

Micuţul a fost născut pe data de 8 octombrie. Acesta a fost abandonat de mama şi de tatăl lui, un bărbat de 28 de ani, în spatele unui complex rezidențial.

Cei doi au fugit de fapta lor îndreptându-se spre zona centrală a Taiwanului și s-au „cazat” într-un Internet Cafe. Au stat acolo timp de o lună.

În cele din urmă, aceştia au fost găsiţi de asistenţii sociali, care i-au întrebat unde se află copilul. Ambii au recunoscut cu nonşalanţă că l-au aruncat din ziua naşterii.

Oamenii legii i-au găsit rămășițele pe locul viran pe care părinţii au spus că l-au lăsat. Copilul fusese mâncat de câinii din apropiere, însă nu se știe dacă aceștia l-au ucis sau murise înainte din alte motive, cum ar fi foamea sau frigul.


facebook whatsapp twitter pinterest