Nu, nu e glumă! Un bărbat a fost ucis de cocoșul lui, care i-a luat gâtul cu o lamă

Nu, nu e glumă! Un bărbat a fost ucis de cocoșul lui, care i-a luat gâtul cu o lamă © Profimedia

Un bărbat a fost ucis de cocoșul lui de luptă, chiar în timp ce se îndrepta spre una dintre aceste confruntări. Animalul i-a tăiat gâtul chiar cu lama pe care o avea legată de picior.

Saripalli Chanavenkateshwaram Rao, un bărbat de 50 de ani din India, a fost tăiat cu lama atașată de piciorul cocoșului său de luptă. Incidentul a avut loc pe 15 ianuarie, în satul Pragadavaram din provincia Andhra, conform CNN.

Bărbat ucis de cocoșul de luptă

Conform unui purtător de cuvânt al Poliției locale, pasărea era folosită pentru lupte ilegale între cocoși, motiv pentru care și avea o lamă atașată de picior. Bărbatul a fost tăiat în zona gâtului și, deși a fost dus de urgență la spital, a murit în urma unui stop cardiorespirator.

Rao era un fan înrăit al luptelor de cocoși, chiar el având câteva păsări pe care le ducea să se „războiască”. Chiar în momentul când a fost rănit, își ducea cocoșul pentru a fi înscris într-o competiție. Atunci, animalul a încercat să scape, iar lama i-a ajuns stăpânului la gât în timpul răfuielii.

O femeie din Rusia a fost atacată de pisică

În Rusia, acum câteva zile, o femeie a fost ținută captivă de propria pisică, timp de două zile. Felina și-a ieșit din minți și a început să o atace pe stăpâna ei de fiecare dată când încerca să iasă din bucătărie. Disperată, a cerut ajutorul unui trecător, care a chemat serviciile de la Protecția Animalelor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro