Nuntă în vreme de pandemie! Doi tineri s-au căsătorit cu doar câteva ore înainte de a se închide granițele Spaniei

Nuntă în vreme de pandemie! Doi tineri s-au căsătorit cu doar câteva ore înainte de a se închide granițele Spaniei © pixabay

Conducerea Spaniei a anunțat astăzi închiderea granițelor țării, în contextul situației de criză din această perioadă.

Toate evenimentele, inclusiv slujbele religioase, au fost interzise în țară, de către primul ministru Pedro Sanchez. Și școlile și universitățile au fost închise, în vederea prevenirii răspândirii oronavirusului.

Doi tineri din Sevilla au avut noroc. Cei doi îndrăgostiți au reușit să se căsătorească cu doar câteva ore înainte de a se închide granițele Spaniei.

Măsurile de urgență luate pentru Spania vor fi în vigoare timp de 15 zile, această măsură putând fi prelungită.

Situația actuală a Spaniei

În prezent, spaniolii au peste 4.200 de cazuri de persoane infectate. Din păcate, 120 de oameni au murit din cauza coronavirusului.

Odată cu declararea stării de urgență, guvernul spaniol va putea limita activitățile și deplasările persoanelor, dar și circulația vehiculelor, mai ales în zonele periculoase. De asemenea, se vor putea confisca temporar anumite bunuri, se va putea prelua controlul fabricilor și companiilor, dar se va raționaliza și consumul de alimente.

Totuși, unii spanioli au ieșit astăzi la plimbare, și chiar au poposit la puținele terase rămase deschise, fiind anunțate închiderea restaurantelor, barurilor și magazinelor de către presă.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro