Nuntă inedită în Israel, după ce guvernul a interzis adunările cu peste 10 persoane. Un cuplu s-a căsătorit într-un supermarket

Un cuplu s-a căsătorit într-un supermarket © Twitter

Pentru că toată lumea suferă din cauza noului coronavirus, un cuplu din Israel a avut o idee inedită pentru a nu-și amâna cel mai important eveniment din viața lor.

Coronavirusul dă mari bătăi de cap pe tot globul. Virusul ucigaș din China a luat vieți, a îmbolnăvit bătrâni, bebeluși, iar pentru a stopa răspândirea acestuia autoritățile au luat măsuri drastice.

Una dintre măsurile pe care autoritățile le-au luat este aceea de a interzice evenimentele publice sau private ce adună multe persoane la un loc. Astfel, în Israel guvernul a interzis orice eveniment la care participă peste zece persoane.

Dată fiind această măsură, un cuplu israelian a avut o ideea ingenioasă și pentru că dragostea este mare și nu a mai putut suporta amânare, doi tineri au luat o decizie mai puțin întâlnită.

De dragul iubirii, dar și pentru că voiau să își unească destinele cât mai repede, îndrăgostiții au decis să se căsătorească într-un supermarket. Da, este cât se poate de real. Dovadă stă și fotografia urcată pe contul de Twiiter, imediat ce evenimentul a avut loc.

Îmbrăcați la patru ace, mireasa purtând o rochie splendidă, cu domnișoare de onoare și cavaleri, dar și alături de fotograful care a imortalizat momentul inediat, tinerii și-au spus un ”DA” hotărât care îi va lega acum pe viață.

Așa se face că mai mulți clienți ai unui supermaket din Ierusalim au devenit martorii unei cununii de excepție. Cumpărătorii nu doar că au asistat la momentul emoționant, ba chiar s-au oprit din fuga lor după alimente și i-au felicitat pe cei doi proaspeți miri.

După ce toată criza provocată de coronavirus va trece, cu siguranța cei doi vor rămâne cu una dintre cele mai senzaționale amintiri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro