O adolescentă de 17 ani a rămas însărcinată cu un băiat de 13 ani: "Nu am putut să refuz. A tot insistat..."

O adolescentă de 17 ani a rămas însărcinată cu un băiat de 13 ani: "Nu am putut să refuz. A tot insistat..."

O tânără din Marea Britanie ar fi rămas însărcinată cu un băiat de 13 ani, apoi a negat că ar fi intreţinut relaţii intime cu el.

Leah Cordice, având în prezent 20 de ani, fiind măritată şi angajată la o creşă, a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 13 ani, în vreme ce ea avea 17 ani.

Mai mult, fata se afla în stare de ebrietate la momentul întâmplării din casa băiatului.

Potrivit declaraţiilor, după prima partidă de sex, au mai urmat şi altele, două pe lună, chiar şi pe perioada sarcinii, dar şi după.

Tânăra nu vrea să spună adevărul

Iniţial, soţul lui Leah a crezut că bebeluşul este al lui, dar, ulterior, s-a aflat că nu el era tatăl copilului, asta după ce un test ADN a arătat că adevăratul tată este minorul de 13 ani.

„Nu am putut să o refuz. A tot insistat să facem amor, când eu mă jucam în camera mea”, a spus băiatul care ar fi devenit tată la 13 ani.

Tânăra neagă şi acum că ar fi făcut dragoste cu băiatul. Ba chiar a precizat că el este cel îndrăgostit de ea şi nu o lasă în pace.

Deşi spune cu hotărâre că nu băiatul de 13 ani este tatăl copilului, procurorii nu sunt convinşi, astfel că ancheta este încă în desfăşurare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro