O britanică depistată cu noul COVID-19, oferă detalii din carantină. Femeia spune în limba română ce simptome are / VIDEO

O englezoaică depistată cu noul COVID-19, oferă detalii din carantină © Facebook

Tessa Dunlop, jurnalistă la BBC, este una dintre engelzoaicele care a contactat coronavirusul. Femeia se află acum cu înteaga sa familie în carantină, dar debordează de optimism. 

Englezoaica depistată pozitiv la testul pentru coronavirus este măritată cu un român și datorită căsniciei sale, femeia a ajuns să se îndrăgostească de țara noastră. Tocmai de aceea, Tessa vine cu câteva sfaturi pentru români. 

Acum Tessa, soțul și copii se află în carantină, toți contactând virusul ucigaș din China, însă, pe ei acest lucru nu îi sperie deloc. 

Pentru că a vrut să fie de ajutor, dar și pentru a le da celorlalți bolnavi o speranță, Tessa a realizat un video prin care mărturisește tot ceea ce a simțit de când a contactat virsului. 

”În urmă cu 12 zile am avut primele simptome. Nu pot să spun că este ușor, aproape zilnic am avut febră, te doare în plămâni și piept, te doare capul, spatele și ai nasul înfundat. De zece zile respir greu și mi-am pierdut gustul și mirosul. Dar acum sunt ok și o să trecem prin asta fără spital. Am învățat că boala asta ne afectează pe toți diferit, dar nu trebuie să ne speriem pentru că ne revenim. Prietenii mei și-au revenit mai repede decât mine. Sănătate și iubire””, a fost mesajul engelzoaice pentru românii care o urmăresc în mediul online. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro