O cunoscută vedetă a murit! A fost ucisă într-un mod brutal, în propriul apartament

O cunoscută vedetă a murit! A fost ucisă într-un mod brutal, în propriul apartament

Dr. Amie Harwick a fost un cunoscut terapeut, dar şi un personaj cunoscut emisiunilor tv. 

Vedeta a fost descoperită de către colega ei de apartament, aflat în Hollywood Hill, California.

Amie a fost ucisă într-un mod şocant, în urma unei altercaţii grave cu un bărbat, potrivit unor surse judiciare, citate de publicaţia Deadline.

Când a avut loc teribila crimă

Totul a avut loc weekend-ul trecut, când una dintre colegele de apartament ale lui Amie a reclamat faptul că vedeta este agresată de un bărbat necunoscut.

La faţa locului, autorităţile au descoperit-o pe Amie fără suflare, sub balconul apartamentului, având răni grave, incompatibile cu viaţa. Astfel, paramedicii au putut doar să constate decesul lui Amie Harwick.

Decesul a survenit din cauza impactului puternic pe care Amie l-a suferit, ea fiind aruncată de la etajul trei de către bărbatul cu care se afla în conflict.

Cine a ucis-o pe Amie Harwick

Un suspesct a fost descoperit de către oamenii legii, la scurt timp de la găsirea cadavrului lui Amie.

Gareth Pursehouse, în vârstă de 41 de ani, a fost pus sub acuzare pentru uciderea lui Amie Harwick, fosta sa iubită.

Relaţia dintre cei doi a fost una cu probleme, astfel că Amie a fost nevoită să încheie relaţia cu Gareth, ba chiar a şi obţiut un ordin de restricţie pe numele lui. Se pare că bărbatul avea un comportament violent cu Amie şi în timpul relaţiei.

Din păcate, ordinul de protecţie exprirase, astfel că Gareth a profitat de ocazie şi i-a făcut o vizită fostei sale concubine. Discuţia dintre cei doi a degenerat iar scandalul s-a sfârşit tragic pentru cunoscutul terapeut.

Cum a devenit Amie Harwick cunoscută

Dr. Harwick s-a făcut cunoscută datorită documentarului în care a apărut, „Addicted to Sexting”. În material, ea şi-a propus să prezinte pericolele la care tinerii se expun în urma fenomenului de sexting, adică trimiterea prin chat a unor poze indecente sau mesaje explicite de natură sexuală.

Mai mult, în urma acestui fenomen, numărul persoanelor ucise a ajuns cote îngrijorătoare în ultimii ani, mai ales la nivelul Statelor Unite ale Americii.

Deşi autorităţile au anunţat unele măsuri, fenomenul din mediul online nu a putut fi stopat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro