O fată de 21 de ani, fără alte probleme de sănătate, a fost răpusă de coronavirus. Familia este îngenuncheată

O fată de 21 de ani, fără alte probleme de sănătate, a fost răpusă de coronavirus. Familia este îngenuncheată © Facebook

O fată de 21 de ani, care nu avea nicio altă problemă de sănătate, ar fi cea mai tânără victimă a coronavirusului, în Marea Britanie. Părinții, care au transmis un mesaj cutremurător, nu își pot explica motivul pentru care fiica lor s-a stins așa de fulgerător.

Chloe Middleton, o tânără din Buckinghamshire, a murit din cauza infectării cu coronavirus, a precizat mama ei, Diane, care a postat un tribut sfâșietor pe rețelele de socializare. Femeia i-a rugat pe oamenii care cred că virusul COVID-19 este un simplu virus să se gândească de două ori înainte de a trage o astfel de concluzie.

Tânără de 21 de ani, cea mai tânără victimă fără probleme

Potrivit Daily Mail, Chloe este considerată cea mai tânără victimă a coronavirusului, răpusă fără să aibă și alte probleme de sănătate. 

Pe Facebook, mama tinerei, Diane, a transmis un mesaj tulburător.

„Către toți oamenii care cred că este un simplu virus, vă rog să vă mai gândiți o dată. Vorbesc din proprie experiență. Acest virus i-a luat viața fiicei mele în vârstă de 21 de ani”, a transmis Diane Middleton, pe rețelele de socializare.

Și mătușa fetei, Emily Mistry, a confirmat faptul că tânăra nu avea alte afecțiuni pre-existente. A confirmat că nepoata ei a murit din cauza virusului ucigaș și a dezvăluit că familia este distrusă de durere. Totodată, a făcut un apel către britanici, și nu numai, să respecte indicațiile autorităților și să se protejeze pe ei și pe alții.

Experții în sănătate au explicat că oamenii cu probleme pre-existente au un risc mai ridicat de a contracta virusul și complicațiile sale, însă au precizat că oricine se poate infecta și, mai rău, poate muri din cauza lui.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro