O femeie a fost sechestrată, bătută şi violată zilnic, timp de 31 de ani. Ce secret ascundea agresorul

O femeie a fost sechestrată, bătută şi violată zilnic, timp de 31 de ani. Ce secret ascundea agresorul

O femeie de 49 de ani a fost sechestrată timp de 31 de ani de către fostul iubit.

Femeia, pe nume Morella, a fost ţinută închisă într-un apartament din oraşul Maracay, Venezuela, timp de 31 de ani.

Cel care o ţinea sechestrată, Matias Salazar, venea zilnic să o vadă şi îi aducea orez, linte şi ouă, însă nu mereu, pentru că atunci când refuza să întreţină relaţii intime cu el o bătea şi o priva de hrană şi apă.

Ce ascundea agresorul în blocul vecin

Într-un bloc aflat chiar peste drum de cel în care Morella era sechestrată, Matias avea o familie, împreună cu care ducea o viaţă normală. Soţia şi fiica lor nu ştiau ce orori aveau loc în blocul alăturat.

Bărbatul o bătea pe Morella şi o obliga să îl implore pentru a putea face orice activitate, cum ar fi aşezatul pe scaun.

Cum a început coşmarul femeii sechestrate timp de 31 de ani

Povestea de groază trăită de Morella a început pe când ea avea 17 ani. A început o relaţie cu Matias, deşi părinţii ei nu erau de acord. A decis să fugă de acasă împreună cu bărbatul, cu care s-a mutat chiar în apartamentul în care a stat închisă zeci de ani.

Deşi nu o lăsa să părăsească apartamentul, femeia avea voie să se uite la televizor şi să asculte radioul.

Morella a încercat de două ori să scape din apartament, însă de fiecare dată când Matias a descoperit ce voia femeia să facă, o bătea crunt.

Nici vecinii nu au avut idee de cele întâmplate, pentru că, spun ei, bărbatul era prietenos şi politicos cu ei, motiv pentru care nu şi-a pus nimeni nici un semn de întrebare.

În prezent, Matias Salazar a fost prins şi este cercetat pentru privare de libertate, violenţă şi viol în formă continuată. Autorităţile verifică dacă şi soţia sau fiica bărbatului au fost abuzate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro