O femeie de 200 de kg se căsătorește cu bărbatul care o ajută să se îndoape. Cât vrea să cântărească în ziua nunții

O femeie de 200 de kg se căsătorește cu bărbatul care o ajută să se îndoape. Cât vrea să cântărească în ziua nunții © Facebook

O femeie de 26 de ani urmează să se căsătorească, dar nu cu oricine: cu bărbatul care, de ceva vreme încoace, o tot „îndoapă” cu mâncare. În prezent, tânăra cântărește peste 200 de kilograme, dar nu pare să fie destul. Până în ziua nunții, vrea să mai pună ceva „carne” pe ea.

Jessica Wilson, din Pennsylvania, SUA, cântărește 200 de kilograme. L-a întâlnit pe Eric, în vârstă de 34 de ani, pe un site dedicat acestui tip de fetiș în care participă amândoi: hrănitul. Potrivit Daily Mail, povestea lor a început în august 2019, iar de atunci, bărbatul a ajutat-o pe logodnica lui să mănânce nu mai puțin de 10 mii de calorii, zilnic.

Cât vrea să cântărească în ziua nunții

La prima lor întâlnire, Jessica i-a dezvăluit lui Eric că are un țel: vrea să ajungă la greutatea ideală: 270 de kilograme. Entuziasmat, bărbatul a căzut de acord să o ajute pe logodnica lui să atingă acest țel, chiar înainte de a ajunge la altar.

„Inițial, căutam un hrănitor și cineva care iubește femeile mai mari, dar nu mă așteptam niciodată să găsesc un logodnic”, a spus Jessica. „A fost dragoste la prima vedere. Nu am început relația de hrănitor și hrănit decât o lună mai târziu.”

Într-o astfel de dinamică, o persoană încurajează o altă persoană să se îngrașe cât mai mult, oferindu-le tot comfortul pentru a consuma zeci de mii de calorii.

Eric a cerut-o pe Jessica de nevastă ascunzând inelul în înghețata acesteia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro