O femeie de 94 de ani a încercat să treacă graniţa cu 10 kilograme de cannabis. „Am venit pentru cumpărături”

O femeie de 94 de ani a încercat să treacă graniţa cu 10 kilograme de cannabis. „Am venit pentru cumpărături” © Twitter

Unele întâmplări merită reamintite! De data aceasta, vorbim despre un incident care a făcut înconjurul lumii în Statele Unite ale Americii. O bătrână de 94 de ani a fost prinsă de ofiţerii vamali cu câteva kilograme de cannabis "plasate" pe abdomen, picioare şi spate. 

În anul 2010, o femeie în vârstă de 94 de ani a fost, în mediul online, desemnată "cea mai nebunatică bătrână". Care a fost motivul? Ei bine, femeia a fost prinsă de ofiţerii vamali la poarta Morley de la Nogales, un oraş mexican în statul Sonora, cu aproximativ 10 kilograme de cannabis. 

În faţa autorităţilor, femeia de 94 de ani a susţinut că merge în Arizona pentru o zi de cumpărături.

"Marfa" care era în pachete, lipită cu scotch pe abdomen, spatele şi picioarele femeii, a fost descoperită de autorităţi după ce unui ofiţer vamal i s-a părut ceva suspect la trupul acesteia, conform herb.co.

Doar un an mai devreme, în 2009, autoritățile spaniole au descoperit aproape zece kilograme de cocaină pe o femeie de 92 de ani care zburase din Brazilia. În acest caz, femeia în vârstă de 92 de ani a fost considerată prea bătrână pentru a participa la un proces în instanță. 

O femeie de 72 de ani din Oradea le vindea droguri elevilor din cinci licee

Un caz ieşit din comun a ţinut primele pagini ale ziarelor din România, în 2019. O bătrână de 72 de ani din Oradea, cunoscută drept "Momo" făcea parte dintr-o reţea care importa şi vindea elevilor din cinci licee substanţe halucinogene din China. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro