O femeie din China cere iertare americanilor pentru aducerea virusului din Wuhan: "Scuze că am păstrat tăcerea"

O femeie din China cere scuze americanilor pentru aducerea virusului din Wuhan: "Scuze că am păstrat tăcerea" © captura video

O femeie din China s-a filmat în timp ce își cere scuze de la americani, ba chiar îndeamnă și alți conaționali să le ceară scuze, pentru răspândirea noului coronavirus.

Tânăra a postat filmulețul pe contul ei de Twitter, sub numele de Pgsty Purification. E își învinovățește țara pentru răspândirea în Statele Unite a coronavirusului.

Mai mult, femeia spune că poporul ei a mințit și a ascuns adevărul în ceea ce privește COVID-19, ba chiar și profită de pe urma pandemiei.

"Vreau sa cer scuze Statelor Unite, scuze ca am adus virusul chinezesc aici, scuze ca am pastrat tacerea in legatura cu ceea ce a facut Partidul Comunist Chinez pentru a ascunde adevarul si beneficiaza din raspandirea virusului.", spune tânăra.

"Sunt de origine chineza, sunt responsabila de lucrurile rele pe care chinezii si guvernul le-au facut. Exact ca nemtii astazi, inca isi cer scuze pentru evrei, pentru genocid", a mai afirmat fata în filmarea postată pe Twitter.

China și SUA se acuză de apariția virusului

În timp ce unii chinezi își asumă responsabilitatea statului pentru aducerea și răspândirea coronavirusului, oficialii țării acuză armata americană pentru epidemia din Wuhan.

Lijian Zhao, purtător de cuvânt al miisterului chinez de externe, a postat un mesaj pe contul său personal de Twitter, la care a tașat și un video cu Robert Redfield, directorul Centers for Disease Control and Prevention (CDC) din Statele Unite, în timpul unei audieri în fața Congresului de la Washington.

„CDC a fost prins mințind. Când a început pacientul zero în SUA? Câte persoane sunt infectate? Care sunt numele spitalelor? S-ar putea ca armata americană să fi adus epidemia la Wuhan. Fiți transparenți! Faceți publice datele dumneavoastră! SUA ne datorează o explicație!”, a afirmat Zhao.

Chiar și ambasadorul Chinei în Africa de Sud, Lin Songtian, a postat un mesaj în care spune: „Deși epidemia a izbucnit pentru prima dată în China, nu a însemnat neapărat că virusul este originar din China, cu atât mai puțin fabricat în China.”
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro